reparatie en onderhoud auto hoek van holland

Reparatie en onderhoud

Problemen door achterstallig onderhoud gebeuren vaak onverwachts maar zijn achteraf snel te verklaren. Aarzel dan ook niet en laat ons in ieder geval een check doen zodat u veilig en met een zekerder gevoel kan rondrijden! 


De onderhoudsbeurt:

Wij starten elke onderhoudsbeurt met een grondige check zodat wij weten wat wij moeten doen om u veilig te kunnen laten rijden. De aanvullende onderhoudswerkzaamheden die hierna volgen kunnen uitlopen van het controleren van een oliefilter tot het vervangen van de distributieriem. Uiteraard worden deze onderhoudswerkzaamheden eerst met u overlegd!

Blijven checken

Door regelmatige checks en aanvullende onderhoudswerkzaamheden kunnen kleine problemen tijdig worden opgelost. Kleine problemen zorgen namelijk vaak voor onnodige, versnelde slijtage aan veel belangrijkere (en duurdere) onderdelen van uw auto. 

Toch een reparatie nodig?

Mocht er onverhoopt toch een reparatie nodig zijn helpen wij hier ook graag mee. Ook hier geldt weer dat we eerst de kosten met u overleggen om verrassingen voor te zijn. Mochten de kosten te hoog lijken bieden wij ook nog de optie om gebruikte onderdelen te gebruiken.
 
Mocht u nog twijfelen, neem gerust contact op voor vrijblijvend advies en kom langs bij ons in Hoek van Holland nabij Westland. 

auto onderhoud controle westland hoek van holland
auto reparatie spuiten westland
mv autoservice auto reparatie en onderhoud hoek van holland

Meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact op.

Netherlands

I have read and understood the Privacy Policy.